Bådopbevaring i Carlsberg

posted in: NYHEDER | 0

Bådejere/ pladslejer der ønsker a være med i lodtrækning om en plads i Carlsberg bygningen skal rette henvendelse til havnekontoret indend.05.10.2017.husk at båden højest må være 4 meter høj i stativet.

VIGTIG info vedr. vinterplads

posted in: NYHEDER | 0


VIGTIGT vedrørende vinterplads inde i “Carlsberg bygningen”.
Hvis man ønsker en plads indendørs i “Carlsberg bygningen” i vinteren 2017-2018 er det nødvendigt at henvende sig på Havnekontoret.

Ønsker man en indendørs plads til et beløb på kr. 5000,- udover den normale vinterplads leje, vil man ved henvendelse blive optaget på en liste til lodtrækning om de ledige pladser.

Der er i alt plads til ca. 10 både.

Sugeanlæg ved servicebro

posted in: NYHEDER | 0

Til tømning af holdingtanken på både, forefindes sugeanlæg på servicebroen ved båd- og mastekranen.

Tryk på knappen, en mindre spædepumpe starter og efter 10 sekunder starter hovedpumpen. Den slukker automatisk efter 5 minutter.
Blev du ikke færdig, starter du bare forfra.

Havnechefen er tilbage på jobbet

posted in: NYHEDER | 0
Vi kan med glæde meddele at vores Havnechef Steen Andersen er tilbage på jobbet fra mandag d. 19. Juni i genoptræning på nedsat tid, foreløbig mandag , onsdag og fredag fra kl. 9.00- 13.00  .

Vi ønsker Steen velkommen tilbage på jobbet.

Havnebestyrelsen

Miljøstation

posted in: NYHEDER | 0

Der er etableret en ny miljøstation på Lystbådehavnen. På højre side af Carlsberg bygningen er der opsat en blå container som miljøstation, hvor der kan afleveres: Spildolie, spildolie med vand, batterier, maleraffald, olieaffald. Der er adgang for bådejere med nøglebrik, som også bruges på resten af havnen.

Bådoptagning

posted in: NYHEDER | 0

Vær opmærksom på, at havnen stopper med optagning af både D. 30 November. Skal din båd op, og hvis du ikke har bestilt tid til optagning, så vil det være en god ide at gøre det snart.

1 2 3