Auktion over efterladte både på Vejle Lystbådehavn

posted in: NYHEDER | 0

Se artikel i Vejle Amts Folkeblad den 7. juli 2017. Link [HER]


Auktion over efterladte både.

Vejle Lystbådehavn har omkring 20 efterladte både til at stå på havnen, som ikke har været benyttet eller tilset i flere år. I forbindelse med havnens ombygning, og udskiftning af havnepersonalet, er der gået en del viden tabt, omkring ejerskabet af disse både.

Vejle Lystbådehavn begære hermed, at hvis retmæssige ejer ikke henvender sig til havnen inden fredag den 1. September 2017 så vil de tilbageværende både blive solgt på auktion mandag den 18. September.

Nærmere oplysninger om evt. auktion vil fremgå af opdateret opslag under nyheder her på hjemmesiden umiddelbart efter 1. September 2017 Auktionen er skriftelig, og skal afleveres på havnekontoret kl. 12.00 d. 18/09/2017 beløbet afregnes umiddelbart efter auktionen. båden skal være fjernet inden for en uge fra havnens område   

Vejle Lystbådehavn
Havneudvalget

Sugeanlæg ved servicebro

posted in: NYHEDER | 0

Til tømning af holdingtanken på både, forefindes sugeanlæg på servicebroen ved båd- og mastekranen.

Tryk på knappen, en mindre spædepumpe starter og efter 10 sekunder starter hovedpumpen. Den slukker automatisk efter 5 minutter.
Blev du ikke færdig, starter du bare forfra.

Havnechefen er tilbage på jobbet

posted in: NYHEDER | 0
Vi kan med glæde meddele at vores Havnechef Steen Andersen er tilbage på jobbet fra mandag d. 19. Juni i genoptræning på nedsat tid, foreløbig mandag , onsdag og fredag fra kl. 9.00- 13.00  .

Vi ønsker Steen velkommen tilbage på jobbet.

Havnebestyrelsen

Miljøstation

posted in: NYHEDER | 0

Der er etableret en ny miljøstation på Lystbådehavnen. På højre side af Carlsberg bygningen er der opsat en blå container som miljøstation, hvor der kan afleveres: Spildolie, spildolie med vand, batterier, maleraffald, olieaffald. Der er adgang for bådejere med nøglebrik, som også bruges på resten af havnen.

Bådoptagning

posted in: NYHEDER | 0

Vær opmærksom på, at havnen stopper med optagning af både D. 30 November. Skal din båd op, og hvis du ikke har bestilt tid til optagning, så vil det være en god ide at gøre det snart.

Autocamper

posted in: NYHEDER | 0

Autocamp-combi
Vejle Lystbådehavn har åbnet op for autocamper parkering.

Over for havnens kran er der lavet 6 pladser til autocamper. Prisen inkl. strøm, og vand er 150 kr. i døgnet.

Betaling skal ske ved automaten ved havnekontoret, Stævnen 53, hvor der også er mulighed for toilet, og bad. Vejle Lystbådehavn kan på nuværende tidspunkt, kun tilbyde tømning af kassette toiletter.

 

 

 

 

 

LINK til kort i PDF format. Autocamber kort

1 2 3