Nyt fra Havneudvalget

posted in: NYHEDER | 0

Ny havnechef for Vejle lystbådehavn

 

Vores nuværende havnechef Jimmy Frisk har valgt at fratræde sin stilling. Havneudvalget, der er ledende organ for driften af havnen har derfor taget initiativ til at vurdere den fremtidige bemanding.

 

Valget er faldet på Hans Jørgen Jensen, der fra den 1. marts vil være ny fungerende havnechef. Hans Jørgen er i dag havneassistent i lystbådehavnen og allerede vellidt blandt både kolleger og sejlere.

 

“Hans Jørgens tidligere baggrund som leder og erhvervserfaring i både nuværende og tidligere jobs gør ham til et oplagt valg.” udtaler Jørgen Helvig Sørensen, formand for havneudvalget.

 

“Jeg glæder mig til udfordringerne og vil arbejde for, at den positive udvikling for lystbådehavnen både som attraktivt sejlermiljø og som en god arbejdsplads fortsætter” fortæller Hans Jørgen Jensen, havneassistent.

 

Hans Jørgen vil sammen med havneudvalget tage fat i hvilke øvrige ressourcer, der bliver brug for ved den fortsatte drift og udvikling af havnen.

 

Jørgen Helvig Sørensen                                                                              Anders Nielsen

formand for Vejle Motorbåds Klub                                                          formand for Sejlklubben Neptun Vejle