Vigtig/nyttig info fra Havnekontoret

posted in: NYHEDER | 0

Tiden med optagninger er godt i gang, der er ved at være mange både på land, og det går rigtigt godt – både med nye dygtige, flinke og hjælpsomme folk, Hans Jørgen og Søren, og den nye bådvogn fungerer upåklageligt og en mand sætter store og små både på plads i et tempo vi ikke er vant til.

Dog er det vigtigt for det kører bedst muligt hermed, at i IKKE parkerer indenfor de afmærkninger vi har lavet hvor bådene skal stå.

Parkerings restriktioner på hoved-broen er derfor indtil 1.4. givet fri og de 2-5 timers parkeringsregler ikke gælder i denne periode. Så der henstilles til alle med bådplads/nøglebrik parkerer på broen i stedet.

Til de der bliver i vandet, er det frem til 15. marts tilladt at ligge båden længere ind og ligge samlet som vanligt. Krav til både der ligger på anden plads end vanligt er dog der er 2020 pælemærke på båden med egen plads så personalet nemt kan se det ikke er snydere der kommer for at ligge trygt i vores fine A-havn.

Der er strøm vinteren igennem på broerne. I perioden 1.12. – 1.3. er der som vanligt lukket for strømmen på landpladserne af hensyn til vi ikke ønsker brand i både som set mange steder de seneste år.

 

Vi ses – bedste hilsner personalet

 

Med venlig hilsen

Jimmy Frisk

Havnefoged

Vejle Lystbådehavn

20283990